28-10-07

Sierduiken voor olifanten

Het enige wat ik niet graag heb aan een vakantie, is dat ze voorbij is! Maar ik denk dat iedereen daar hetzelfde over denkt. Je bent natuurlijk benieuwd hoe het is geweest. Wel, het was kort maar goed :-) Wel anderhalve dag regen, wind en storm gehad in het anders zo zonnige Turkije, maar dat hebben we goed doorstaan. Ondergelopen kamer inbegrepen. Zo hebben we dat ook eens gehad. En een ritje met de ziekenwagen. Of toch iets wat er op leek. Op weg naar het ziekenhuis om mijn teerbeminde van zijn jeukende kwal-encounter te verlossen.

Maar wat ik voorzien had om de rest van mijn tijd in te vullen, is jammer genoeg niet gelukt. Hoewel ik zeer veel inspiratie heb opgedaan op de steiger, ben ik niet tot schrijven gekomen. Ik had het veel te druk met... ja, met niets eigenlijk. Totale ontspanning! Op mijn manier.

En daar hoort jammerlijk een sigaretje bij. Veel sigaretjes. En dus heb ik de week als volleerde roker doorgebracht. En ik heb er geen spijt van. Want misschien loop ik morgen op het verkeerde moment op de verkeerde plek en valt er - pardoes - een olifant zonder valscherm op mij. Voor hetzelfde geld valt ie niet natuurlijk, maar gelijk which way it turns, ik heb dan toch mijn zin gehad.

En natuurlijk is het vervelend om bij het terugkeren aan de roep van het dampend stukje kankerverwekker te weerstaan, maar dat vangen we op met een portie Snus. Niet dat dat een sluitende oplossing is, maar voorlopig helpt het me de dag door.

 En vanaf nu mogen jullie opnieuw een eigenzinnig stukje verwachten. Zo'n keer of vier per week. Tenzij die olifant dan toch valt natuurlijk...

De commentaren zijn gesloten.