10-12-07

Tommeken Tom

Wat een gedoe. Ik stel er mij ook vragen bij, maar laat dieje mens ne keer gerust. Als Tom Boonen zin heeft in een lekkere griet van 16, wie zal hem daarvan tegenhouden?

pic01869

Hetzelfde heb ik tijdens mijn stoppen met roken campagne. als ik zin heb om te roken, wie gaat mij daar dan in godsnaam van tegenhouden? Da zou ik nog wel eens willen zien. En met hoeveel dan, vraag ik me af. Maar goed. Stoppen moet ik en stoppen zal ik. Ik begin namelijk binnenkort terug met de hersenoppeppende Zyban. Daarmee is het mij ook ooit al een keer gelukt, dus dat meot opnieuw lukken. En zeker nu ik volledig Snuss-vrij ben. Ik trek er intussen wel makkelijk een sigaret of 3 per dag door, uitzonderlijk 5, maar vanaf volgende week is dat nog de helft. Daarna dubbele dosis Zyban en klaar is kees! Rookvrij het nieuwe jaar tegemoet!

Dat zal me trouwens weer wat tijd en inspiratie geven om aan mijn boek verder te werken. Inderdaad, het meest succesvolle boek aller tijden wordt binnenkort definitief neergepend! Rokeloze Nachten. Voor degenen die het nog niet wisten.

Ik vraag mij trouwens af of de regeringsonderhandelaars - amai, sms da woord ne keer naar iemand - ook eens niet beter wat geestesverruimende middelen zouden nemen. Helpt het niet bij het beslissen, het zal er in elk geval wat kleurrijker aan toe gaan ;-)

19:35 Gepost door David in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: roken, stoppen met roken, zyban, tom boonen |  Facebook |

Commentaren

het veelbelovende boek... jaja... veel beloven... veel blahblah... weinig boemboem

:ppppp

Gepost door: D | 11-12-07

De commentaren zijn gesloten.