12-12-07

De kakdag

Vandaag was een uitzonderlijke kak-dag. Waarom? Ik ben de last week nog niet half zo humeurig geweest als deze morgen. Vroeg opgestaan, douche genomen, vaatwasser leeggemaakt, hemd strijken, broek strijken, ander hemd strijken en dan tot de conclusie komen dat we al 3 kwartier aan het klooien zijn.

Aan het klooien ja! Omdat da hemd op één of andere manier onstrijkbaar leek. Heb ik natuurlijk maar een ander hemd aangedaan. En dan dat gezaag. Wat eigenlijk helemaal geen gezaag is maar een goedbedoelde opmerking, dat klinkt dan alsof de Mount Everest in twee breekt. En dat voelt alsof je 32.161 hemden gestreken hebt. En als kers op de taart hef ik mij daarstraks nog een breuk aan dat rot-aquarium. Nu zit ik hier met een halve lumbage, nét op de vooravond van 2 dagen schilderverlof. Een mens zou van minder veertig pakjes per dag oproken.

Ik ben dringend toe aan een Wake Up light van Philips.  En een begrijpende halve trouwboek die weet wat het is om op te staan met een humeur van ik zal je wat. Het tweede heb ik al. Nog een geluk. Want zo'n humeurig geblaf heeft niemand graag. Maar ik zie u toch zo graag! 

sorry

23:43 Gepost door David in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kak, hemd, strijken, broek, douche, wake up light, philips, puppy |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.