21-02-08

Er is weer hoop

De weg naar huis leek eindeloos lang en ons hart waarvan we een steen hadden moeten maken leek in duizend stukjes uiteengespat.

Later die dag keken we voorzichtig op internet naar een kweker met een hart en die hebben we ook gevonden. Vlakbij in de buurt en een nestje per jaar. Dat leek mij een gezonde situatie. En zo namen we contact met de mensen van de kennel Spirit of Chavalry .

Wat we daar zagen gaf ons meteen vertrouwen. Jonge, vriendelijke mensen die de hondjes meteen in huiselijke kring opvoeden. Gezonde, huppelende pups en vriendjes. Netjes verzorgd en stuk voor stuk prachtige beestjes. De enige pup die nog niet was verkocht was Gucci Spirit of Chavalry. Een vrolijke dikkerd die blijkbaar niet veel meer deed dan eten, spelen, slapen. In die volgorde of in een andere. Het was de pup die samen met rest op ons afkwam, maar het was de enige die na een paar minuten ook bij ons bleef. En enthousiast kwispelde bij elke aai over zijn leuke kop. We waren meteen verkocht. We moesten wel nog 2 weken wachten, want het beestje was amper 6 weken oud. De keuze was gemaakt, en we bereidden de komst dan ook zorgvuldig voor. Nog een stuk of 12 keer slapen, en Gucci kwam bij ons.

Commentaren

't is "Spirit of Chivalry"... met de "i" i.p.v. "a" ;-)

Gepost door: D | 22-02-08

De commentaren zijn gesloten.