29-02-08

Hum-hum

Door een misgelopen misgelopenheid blijkt dat ik vorige maandag niets heb gepost. De verklaring voor dit gemiste tekstje zal ik voor een andere keer houden. Laten we nog wat brabbelen over historische dingen.

De geschiedenis herhaalt zich. Dat hoor je vaak. Niet omdat het graag gezegd wordt, maar gewoon omdat het zo is. Neem nu mijn rookstoppogingen. Iedere keer hetzelfde ritueel.  Telkens weer op de verkeerde manier stoppen, om vervolgens weer op de verkeerde manier te hervallen. Niet dat er een juiste manier is om te hervallen, maar bon.

Om te bewijzen dat ik gelijk heb, zal ik de geschiedenis zich dus nogmaals laten herhalen. Ik onderneem nog een rookstoppoging met nicotinevervangende stuff. Zoals due Snus. Sinds mijn laatste zuigtabakzakjes-verslaving, heb ik nog een rol aan de helft van de prijs tegoed. Ga ik niet laten liggen dus, en tenslotte ben ik wel een tijd rookvrij geweest. Nu weet ik dat één verslaving vervangen door een andere niet echt je dat is, maar ik geef mezelf toch nog eens een kans. De gewoontesiggies afleren met een zakje, daarna overschakelen op lichtere zakjes en tot slot stoppen. Dat is de manier die deze keer echt zal werken. Desgevallend wordt dan ook verdergeschreven aan het wereldvermaarde meesterwerk "Rokeloze Nachten". Het u aller bekend boek dat volop in ontwikkeling blijft, maar niemand die er verder aan schrijft.

Laten we eer weekendje over nadenken. En echt terugkomen op maandag. 3 maart. Om een nodeloze webrit naar een post-vrije weblog te besparen. Fijn weekend! 

Commentaren

bedankt voor het delen

Gepost door: e-liquid kopen | 03-11-14

Gewoon elektronisch gaan roken.

Gepost door: elektronisch roken | 01-05-15

De commentaren zijn gesloten.