04-03-08

#!*&@ - ti - bouw

Het is er gewoon over. Niets van medelijden hebben ze met de rookstoppoging ondernemende medemens! Net op momenten waarop je zo'n stop voorbereidt dient er zo nodig inhet centrum van België één of andere kutbeurs laten doorgaan!

Ik begrijp niet waarop de overheid de overjaarse Heizelpaleizen al niet lang gesloopt heeft, en de organisatoren van grote events te laten uitwijken naar minder verkeersgevoelige plaatsen. Ze zouden er bijvoorbeeld een groot park kunnen aanplanten. Zo krijgt de immer voor vervuiling verantwoordelijke oppervlaktebouw toch nog een nuttige bestemming.

Ik kan er mij mateloos aan ergeren dat events doorgaan op de Heizel, maar dat hadden jullie al door. Urenlang aanschuiven om de snelweg op of af te geraken. En eens je er opgeraakt kan je nog eens urenlang voortmodderen tot thuis. Want half regenvrezend België kruipt dan achter het stuur en bij de minste regendrop gaan ze dan voluit op de rem gaan staan. 

Ach, het heeft weinig zin dat ik er mij druk in maak. Dat besef ik nu ook. Maar je moet begrijpen dat anderhalf uur tuffen om 23km af te leggen toch wat teveel van het goede is. Ik ben in elk geval voor de sloop van de afgrijselijke restanten uit de vorige eeuw. Misschien moet ik maar een petitie starten om gans het zootje te verhuizen naar pakweg Kortrijk, Gent of Wepion. De Walen mogen voor mijn part ook hun deel van de koek krijgen.  Zal het het fileprobleem dan nooit volledig oplossen, het zou in elk geval heel wat mensen van onnodige stress behoeden...

Commentaren

Ik stem voor!
Waar moet ik tekenen?

Gepost door: D | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.