27-03-08

Klavertje vijf

Iets vertelt mij dat mijn rookstoppoging al een klein succes mag genoemd worden. 

Ik ben immers 2 weken rookvrij, en het valt eigenlijk best mee. Het lijkt alsof de rookstopgoden mij deze keer goedgezind zijn ;-) 

En je mag dat letterlijk nemen. Want was ik eigenlijk al jaren stiekem op zoek naar een klavertje vier, ik heb er de laatste 10 dagen vier gevonden. Op vier verschillende plaatsen. Ik begin schrik te krijgen. Want ofwel is de grond rond ons apprtement zodanig vervuild dat de klavertjes en masse muteren, ofwel is er iets anders aan de hand. Als klap op de vuurpijl vond ik vorig weekend zelfs een klavertje vijf!

Niet dat dit voor de rest veel betekent, want een inderhaast gevalideerd Lotto-formulier bracht enkel plaats in mijn portefeuille... Maar toch klamp ik me vast aan mijn vondsten. Ik ben momenteel de klavertjes aan het drogen. Daarna vereeuwig ik ze in een plastic folietje. Kwestie van er telkens eentje bij de hand te hebben. Je weet maar nooit dat die verleidelijke rookduivel langskomt. Dan duw ik hem het klavertje onder zijn neus! Want elke week dat ik gestopt ben, komen mijn longen wat meer tot rust. Nu maar hopen dat het niet voor niets is geweest, maar dat lezen jullie ongetwijfeld in de komende jaren op deze blog ;-)

De commentaren zijn gesloten.