24-04-08

Zijt gij nog dweis?

Kevinsgewijs sleep ik mezelf vandaag naar mijn blogje. Kevinsgewijs omdat ik globaal gezien dweis ben omdat ik niet mag roken. Slepen omdat het al zo lang geleden is dat ik nog tijd had vrijgemaakt om mijn lezers virtueel te verwennen dat ik me schaam... En het is op zo'n momenten dat ik besef dat ik niet goed bezig ben. Dat dit jachtige leven zonder ontspanning gewoon vraagt om wraak, en dat het breken van de hoogspanningskabels slechts een kwestie van tijd is.

En dan dat gedoe met dat stoppen met roken. Dat vind ik overdreven. Ja, ik ben dan wel gestopt, maar ik kan niet zeggen dat ik mij na ruim 5 weken beter voel. Stoppen met roken lijkt in mijn geval slechter voor mijn gezondheid dan het roken zelf... Maar dat is natuurlijk één van de excuses die mij eigen zijn in mijn strijd tegen het stoppen. Want binnenkort vertrek ik eindelijk weer eens op vakantie. En stoppen in het buitenland is nooit mijn sterkste kant geweest.

Ik heb niet het gevoel dat dit mijn laatste rookstoppoging zal zijn, dat ik weer zal hervallen. Maar de tijd dat ik niet gerookt heb zal mij hopelijk goed doen. Zij het niet gevoelsmatig, dan wel fysiek. 

08:17 Gepost door David in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: roken, stoppen met roken, blog, kevin |  Facebook |

Commentaren

bedenking ik ga ook stoppen,ik zeg het al zo lang,ik stop geregeld es.Met een beetje geluk ben ik binnenkort zwanger,dan zal ik noodgedwongen stoppen,maar na de borstvoeding begin ik opnieuw,ah ik ken mezelf...

Gepost door: Peggy | 25-04-08

De commentaren zijn gesloten.