30-12-08

Blik

Om de kritische geesten ook in 2009 een kans te geven: ik ben sinds zondag gestopt met stoppen. niet dat ik technisch gezien nog afhankelijk was van de nicotine, maar praktisch gezien ging het iets minder.

Ik moet -alweer- tot de conclusie komen dat ik graag rook. Hoe erg en gevaarlijk zo'n uitspraak ook mag klinken in de hedendaagse rokers-zijn-paria's-maatschappij, het blijft een nuchter feit. Ik rook gewoon graag, en ik zal mijn best doen om dat anders te gaan zien in de komende maanden.

Stoppen met nieuwjaar vind ik trouwens ook maar niets. Iedereen stopt dan. Het moet ofwel ervoor, ofwel erna gebeuren. Kwestie van me wat meer alleen als ex-roker te kunnen voelen, en daarin dan later weer een excuus te vinden om opnieuw te gaan roken. Waar blijven die fabelachtige gezonde sigaretten trouwens? Het moet toch niet moeilijk zijn om snel zoiets ineen te flansen?

Maar soit, ik heb nog wat tijd. Ik wil alsnog voor mijn 35e stoppen met roken, maar er zal wat brain drain nodig zijn. Want meer dan ooit besef ik dat het tussen mijn oren zit.De volgende stop zal dus wellicht chemisch geladen zijn. Wat en hoe lezen jullie hier. In 2009. Wie weet verkopen ze tegen dan rookstops in blik...

ps: vergeet niet te stemmen op mijn blogje voor de blog-awards (bovenaan deze pagina in de grijze balk vind je de "Skynet Blog Award 2008"-knop;-))

happyNewYear

 

Commentaren

Ik ben gestopt met de hulp van deze site:
www.rokenisdodelijk.com

Gepost door: Willem | 28-08-11

De commentaren zijn gesloten.