23-02-09

Sensueel verlangen

In de reeks "Artikels waarvan de titels niets te maken hebben met de tekst" vinden jullie vandaag het eerste productje.

Met diepe, doch enigszins beperkte droefheid, meld ik jullie het overlijden van Het Goede Voornemen. Wat met licht bezopen oogjes het daglicht zag op oudjaarsavond, heeft ons intussen alweer verlaten.

Het is makkelijk gezegd. Vanaf nu of morgen of volgende week, ga ik dit, dat, zus en zo, maar een niet te diepzinnig gesprek met de vrienden en vriendinnen vorig weekend, leert met dat Goede Voornemens niks voor ons zijn. Niet alleen omdat we ze op de meest onmogelijke momenten als een op hol geslagen olifant uit onze nek kletsen, maar ook omdat we beseffen - soms zelfs voor ze volledig uitgesproken te hebben - dat ze ofwel niet haalbaar zijn, of dat we niet willen dat ze haalbaar zijn.


Zo had ik mij op zaterdag plechtig voorgenomen om op zondag een tekstje te bloggen, en wat blijkt: ik heb het niet gedaan! En het feit dat mijn PC gecrasht is is geen excuus, want er zijn er altijd nog minstens 2 in huis... Maar dat hoeven jullie niet te weten ;-)

Tot binnenkort!

David


Commentaren

Aha! Het werd tijd! En wat voornemens betreft zijn er wel een paar die niet uit hun nek kletsen: dat zijn diegenen onder ons die géén voornemens maken. Héél clever, maar je moet er op komen.

Gepost door: H | 24-02-09

Awel?

Gepost door: H | 02-03-09

Awel?

Gepost door: H | 05-03-09

De commentaren zijn gesloten.