05-03-09

Schotelvod in terracotta rond aarbei van gegalvaniseerd staal

Ik had deze ochtend zin om een Porsche in de voorbumper te bijten, maar ik heb geen Porsche. Hier zijn verschillende redenen voor.

Dit merk zit niet in de car policy van mijn werkgever, mijn hardwerkende ouders hebben een verkeerde stiel gekozen, en de drempel om onze parking op te rijden is te hoog. Jammer.  Langs de andere kant troost ik mij met de gedachte dat die beestjes veel verbruiken, al kan je dat wel oplossen door hem gewoon in de garage te laten staan. Maar dan heb je er ook niet veel aan natuurlijk.

Kleinere auto's bieden vaak meer mogelijkheden dan een Porsche. Probeer maar eens om een wasmachine te vervoeren met een blinkende bolide. In een Twingo vormt dat geen probleem. Of andere dingen bijvoorbeeld. Rijg je als vrijgezel met een veel te dure wagen ongetwijfeld de geïnteresseerde lovers tegen een ongezien tempo aan elkaar, de liefde bedrijven in zo'n minuscuul interieurtje is ook niet je dat.

Neen, geef mij dan maar mijn (trouwens degoutant met zout bezoedelde) A4'tje. Een onbeschreven blad dat toch wel min of meer familie is van mijn favoriete wagen. Mijn tandafdruk van de bumper wissend besef ik dat ik het bijten in bumpers beter uitstel tot de zomer.

De commentaren zijn gesloten.