29-03-09

Even bijbenen

Het is me wat geweest, de voorbije week. Druk-druk-druk, en dus geen tijd om mijn blog-lezertjes in de watten te leggen. Niet dat ik geen zin had, ik had gewoon geen tijd wegens extern en geen internet connectie. Bijgevolg stapelen de "Awel?"-letjes zich op natuurlijk.

Ik zal dus - nu ik uitgerust aan zee van een zalig zonnetje zit te genieten - even bijbenen. Voor het gemak spreid ik alles min of meer chronologisch in verschillende postjes, die dan later deze week zullen verschijnen.  Een weekje terug in de tijd zeg maar.

Van tijd gesproken. Het is weer zomertijd! Mijn favoriete tijd :p. Ik hoop dat er ooit eens wat intelligente koppen de handen uit de mouwen steken om het zomeruur gans het jaar te laten zoals het is. Geen wintertijd meer. Want dan blijft het in de winter trouwens ook langer klaar. En hebben we minder last van dat grijze en donkere depriverhaal. De hoofdreden (energiebesparing) is trouwens een drogreden, gezien verschillende studies al lang hebben uitgewezen dat het schakelen tussen winter- en zomertijd geen flikker uithaalt als het op energiebesparing aankomt. En dat uurtje slaap dat we dan zogezegd meer krijgen in de winter zal ik dan maar spenderen aan het tot leven wekken van mijn typische blog-spinsels. Deal? 

De commentaren zijn gesloten.