04-04-09

Net op tijd

Ik heb door waarom ik steeds verschillende afteluren zag. Ik hield geen rekening met de minuten. Fout natuurlijk, want daar zit de sleutel. Alles telt wel degelijk af naar vanavond middernacht.

Deze week was het trouwens vrij druk voor de engelen. Want overal opnieuw briefjes en SMS'jes en items. Pakjes pluimen ook. Een overzichtje:

- countdown papier in de lift op het werk

- dinsdagochtend om 6u45 was mijn wagen binnenin versierd met pluimen. Een ceedeetje met de boodschap "Play me" bevatte het liedje "Can't take my eyes off of you". Zelfde song als de voicemail tune.

- donderdagmiddag, pakje bij de kapper (pluimen en countdown bericht)

- donderdagavond werd ik achtervolgd tot thuis. Ik had het door en had mij voorgenomen om eventuele carjackers omver te rijden. Ik zag net op tijd dat het een engel was die om de hoek kwam, met een "special delivery". Een goudkleurige ketting met een fuchsia letter C eraan. Dit kan niet anders dan verwijzen naar "Charlie's Angels".

- gisteren om één over middernacht kreeg dan een final countdown SMS. "Are you ready?" and "Be prepared" was de niet mis te verstane boodschap.


Vol spanning wacht ik af. En tel ik af naar mijn verjaardag. Denkt menig collega op het werk dat dit in handen is van een gespecialiseerd bedrijf, ik weet wel beter. De boodschap die ik trouwens al maanden geleden van ons H. heb gekregen was trouwens niet mis te verstaan. "Ai manneken, ge gaat verschieten. Tees zult ge nooit verwachten".

Tenzij het natuurlijk afloopt zoals in "The Game". Voor de liefhebbers van spannende thrillers: een absolute aanrader en één van mijn favoriete films. Ik laat (hopelijk) volgende week weten hoe dit afloopt, en wat er is gebeurd op zondag 5 april, om 00u00m01s. We tellen verder af...


De commentaren zijn gesloten.