12-10-09

Het begin van het einde

De kogel is door de kerk. Ik sponsor vanaf nu de farmaceutische industrie. Champix has entered de kathedraal. Of mijn lichaam. Kwestie van synoniemkeuze.

Vorige week donderdag is het gebeurd. Na een zeer drukke periode op het werk voeld ik mij al enkele dagen een beetje pips, en ik maakte de bedenking dat 12 Luckies mij niet veel verder hielpen. Dus heb ik in één ruk door beslist om te stoppen met roken, mét Champix. 's avonds dus snel - nog net na sluitingsuur - bij de dokter binnengeglipt, daarna naar de apotheek, en vervolgens naar huis. Snel sigaretje gerookt en met grote ogen de Champix verpakking bekeken. Wat een marketingmolen toch, en ik draai er graag op mee.

Vrijdag dan mijn eerste pil genomen. Een beetje een opwekkend effect, een half uurtje maaglast, en klaar was kees. Het lijkt er in elk geval op dat ik de pillen goed verdraag. En van de 62 pagina's nevenwerkingen lijk ik er voorlopig maar entje te hebben: rare dromen. Vanaf vandaag wordt de dagdosis verdubbeld. Dan moet ik ook 's avonds een half miligrammetje slikken. En vanaf vrijdag dan 2 keer een volledige milligram. Op 20 oktober stop ik dan volledig met roken. Als ik de apotheek mag geloven, zal ik vanzelf al gestopt zijn voor die dag. Als dat maar goed afloopt!

Commentaren

Succes hè! En probeer te stoppen zonder die pillenbrol! Dat hèèèèèèèèèlpt nieieieieiet!!!

Gepost door: H | 12-10-09

daar geef ik H gelijk

Gepost door: E-liquid kopen | 22-10-14

De commentaren zijn gesloten.