10-11-09

Gestopt

Het is allemaal nog wat wennen, maar ik ben blijkbaar definitief gestopt met roken. Zonder noemenswaardige hindernissen.

Op 20 oktober heb ik mijn laatste sigaret gerookt, en de Champix doet zijn werk prima. Je vergeet er eigenlijk door te roken. Enkele kleine ongemakken zoals een half uurtje maaglast bij het innemen op een nuchtere maag, neem ik er graag bij. Dit spul werkt!

En ik kan je verzekeren: als het bij mij werkt, dan werkt het echt bij iedereen. Je vindt talloze stoppogingen terug op deze blog, talloze middelen heb ik geprobeerd, telkens met matig of weinig succes.

Ik zou Champix echt aan iedereen aanraden. Ik neem nu al een week een halve dosis, en dat werkt prima. Enkel 's avonds een pilletje. En klaar is kees.Gans deze stoppoging kost trouwens geen geld, zeker niet als je het vergelijkt met de euro's die je anders oprookt. Het ziekenfonds komt immers voor een groot stuk tussen. Zo komt dit gezond uitje op amper 50 EUR. Voor 12 weken.

Als verdere nevenwerking heb ik enkel een uurtje wakker liggen in portfolio. Dat komt meer en meer voor, maar grotendeels doordat ik eigenlijk ook veel meer energie begin te krijgen. Krijg ik die bestseller "Rokeloze Nachten" toch nog klaar voor de kerst?

Commentaren

en? nog steeds gestopt? Geen postings meer sinds 11/2009... nog steeds gestopt met roken?

Gepost door: Koen | 26-03-10

knap dat je gestopt bent.

Gepost door: E-liquid kopen | 22-10-14

De commentaren zijn gesloten.