15-03-12

Vertrekkensklaar

Woensdagochtend ben ik vertrokken naar New York (als het uitgesteld publiceren werkt, komt dit berichtje gewoon online als ik al in New York ben Stoer). Een citytrip waar ik al lang naar uitkijk. Dus hoop ik dat ik er ook geraak.

Zeker sinds er gisteren een virus bij ons is komen huizen. De 4 muren die ons huis en onze thuis vormen, krijgen het bezoek van een buikgriep virus. Ikzelf ben er aan ontsnapt. En hopelijk blijf ik smetvreesgewijs ook gespaard van dit beestje.

Want het zal je maar overkomen: een buikgriepaanval in volle vlucht. Een vlucht die dan ook nog eens 9 uur duurt. Ik zie me al gans die tijd op een WC-bril plakken... Maar goed. Wat als en wat als niet? Ik maak er mij eigenlijk niet veel zorgen om. Motillium en Imodium in de aanslag. En lichtjes overdoseren.

Maar wat zal ik mijn pintje missen op het tuig met de ijzeren vleugels. Want als het daarbinnen niet ok is, kan ik ook niet genieten van mijn pseudo-gastronomisch vliegtuigvoer. Inclusief alcoholisch sapje. En er zijn ongetwijfeld ook nog andere dingen die ik ga missen: een sigaretje bijvoorbeeld, ergens boven de Atlantische Oceaan, tussen de UK en de USA durf ik al eens zin te hebben in een lekker wolkje nicotine. Alhoewel ik meestal geen zin heb om te roken als ik buikgriep heb. Misschien al bij al toch nog een meevaller? Al kies is er toch liever voor de buikgriep aan mij voorbij te laten gaan :-D

Tot dinsdag!

11:00 Gepost door David in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: new york, city, city trip, buikgriep |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.